Lördag



Igår åt Pandis som få, leverpastej och sylta i mängder, torrfoder, tuggben och hundgodis. Inte undra på att magen är rund. =)

Idag var det lite värre men med lite trugande fick jag i henne en hel del mat och att "bror" Zacko tittade på när hon åt gjorde att lite mer än annars försvann från tallriken. Ha en fin dag!

Kommentarer
Postat av: Monica

Ha !! Magen innehåller mer än mat skulle jag tro :)

Ha is i magen, hon äter när hon känner att hon behöver, du ska se nästa vecka, då är det 2 veckor kvar, kommer hon att sluka vad hon får :)



Hon hade ju "lite" att ta av :) jag menar hon var ju inte mager vid parningen :) så var lugn!!

2011-06-11 @ 18:38:23
URL: http://www.parsoncorner.com
Postat av: Ingrid

=)) Visst har hon det, magen ser ut att innehålla två äppelklyftor, en på vardera sida. Det även när hon precis varit ute och på toa. =)Ska bli skönt att se när hon börjar äta med aptit. Orolig är jag dock inte men det är lite "jobbigt" när hon inte vill äta alls. Men men, snart vänder det väl. =))

2011-06-11 @ 19:23:57
URL: http://krakhultspandora.blogg.se/
Postat av: Lena

fruset blod som tinas, kan köpas på coop och Maxi, oftast beställas i 5dl pack. kan kanske trigga henne till att äta. Men annars tror jag som Monica att hon äter när hon behöver.

2011-06-12 @ 00:23:31
Postat av: Ingrid

Tack Lena, jag ska köpa lite ny sylta och ett litet paket prinskorv, hacka ner en del av det och blanda i hennes mat. Då brukar det slinka ner lite, särskilt med en "storebror" Zacko som får en miniportion av samma och dreglar över resterna i hennes skål. Hon är lite ego och äter för att han inte ska få. =) Men men, som Monica skrev, hon är inte mager så det blir nog bra ändå. =))

2011-06-12 @ 20:29:27
URL: http://krakhultspandora.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0