Lilla Pandis har blivit stoooor!



Här är en bild på Pandora som liten. Hon var så underbart söt, mjuk och len. Hon är fortfarande allt det där men nu är hon stoooor. När man tar på henne känns hon sprickfärdig. Som en ärtskida med jätteärtor i. Tur att det bara tycks vara två, annars hade hon nog inte kunnat förflytta sig själv.

Jag tempar henne 3 gånger om dagen och hon ligger mellan 37,4 och 37,7. Har fått höra att tempen sjunker markant ca 24 timmar före födseln så det är bra att hålla koll.

Vad gäller maten så äter Pandis som en häst nu, det är skönt att se att aptiten är tillbaka. Idag ska jag åka och inhandla majsvälling och leverpastej så det finns som extra energigivare under valpningen om den skulle dra ut på tid och pumpa Pandis på all ork hon har. Men men, allt kommer att gå bra och det känns skönt att ha mamma och Pia här när det väl blir dags. Tack underbara ni för att ni kommer och är med. <3

Nu är det dags att åka till jobbet och det är sista dagen denna veckan. Jag är ledig fram till den 11 Juli nu så Pandora och valparna får en fin start tillsammans. Ha en "finfin" dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0